Angst en Dwang

Steeds terugkerende angst of dwanggedachten en/of dwanghandelingen komen bij vele mensen voor van jong tot oud. Vaak wordt dit een obsessieve compulsieve stoornis genoemd. Dwanggedachten (obsessies) zijn ideeën, gedachten, beelden of flitsen die steeds terugkeren of aanhouden en die angst en ongemak oproepen.

Je probeert een uitweg te zoeken voor jezelf en vindt deze dan vaak in de vorm van dwanghandelingen. Als je het goed gaat bekijken heeft dit veelal te maken met een bepaalde controle die je denkt te hebben als je de dwanghandelingen doet. Dwanghandelingen (compulsies) zijn herhaalde handelingen die steeds op exact dezelfde manier moeten worden uitgevoerd.

Hoewel men vaak in het begin de handelingen niet als problematisch ziet en ervaart blijkt al vaak dat het extra controleren van de voordeur, staat het gas van het fornuis wel uit? Ik stap alleen op de witte strepen van het zebrapad en alle andere wellicht op het eerste gezicht “vreemde” gedachten en daaruit voort komende handelingen best een groot probleem kunnen worden waar niet alleen jij maar ook de andere gezinsleden of mensen in je omgeving last van kunnen ervaren.

Angst en dwang Atyourown

Ook bij angsten en dwang blijkt dat Hypnose een perfecte tool kan zijn om de associaties, aannames, overtuigingen die je hebt en de handelingen die je uitvoert te veranderen.

Wil jij je leven terug? Ben je er klaar voor om in hypnose te gaan? Geef de controle die je denkt te hebben dan even uit handen zodat je hem later weer echt terug kan krijgen.

Er zijn je al velen voorgegaan waarbij de resultaten vaak al verbluffend zijn geweest.

Twijfel dus niet langer over het toepassen van hypnose bij angst en dwang en neem contact op met Atyourown Hypnose Veenendaal  via 06-43545125 of via de  “Ik wil een afspraak” knop.