Angst voor honden

Hond?! Voor mij was er geen verschil tussen een Duitse herder of een chiwawa.
Zweet en paniekgevoel kwam acuut opzetten als ze bij me in de buurt kwamen. 35 jaar lang heb ik afstand van ze gehouden.
Afgelopen zomer kreeg ik met mijn gezin een uitnodiging voor een bruiloft. Het beloofde een prachtig tuinfeest te worden,  alleen het idee dat ik geconfronteerd zou worden met een Duitse herder die de familie bezit bezorgde me vooraf al slapeloze nachten.
Het telkens weer uit moeten leggen waarom ik zo bang was voor honden leidde er regelmatig toe dat ik doelwit van grappen was.

Via via heb ik contact opgenomen met Evert. Ik stond er enigszins laconiek tegenover, wie zou mij van mijn grote angst af helpen? Toch wilde ik het een kans geven.

Het resultaat: zonder angst heb ik naar de bruiloft kunnen gaan. Inmiddels ben ik een half jaar verder en durf op zondagmiddag weer in het bos te wandelen, kan gerust op bezoek bij mensen met een hond en binnenkort krijgen we zelfs -omdat mijn zoon het zo leuk vindt- voor een weekend een logeerhond.

Ik zal zelf geen hond kopen, ik zal een hond niet knuffelen of er mee spelen. Maar mijn angst is voor 100% verdwenen. Ik heb Evert al een aantal keer bedankt, maar ik wil dat hier graag nogmaals doen:

Bedankt Evert, het is een hele grote opluchting voor me!
Tunç Öztopçu

Ben jij ook bang voor honden, katten, spinnen of andere dieren? Heb jij het idee dat je leven er op deze manier niet beter van wordt? Heb jij het idee dat je jezelf beperkt door de angst voor datgene waar jij bang voor bent? Neem dan snel contact op met Atyourown Hypnose Veenendaal om te kijken of jij ook door middel van Hypnose je angst kan overwinnen. Vul onderstaande gegevens in om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.