Logo Atyourown registratie

Binnen Nederland is Atyourown Hypnose Veenendaal geregistreerd bij Hypnosevereniging Nederland.

Atyourown Hypnosevereniging Nederland

Hypnose Vereniging Nederland (HVNL)wil een bijdrage leveren aan het verspreiden van kennis over hypnose en hypnotherapie in Nederland en wil positieve aandacht vragen voor de krachtige werking ervan.

Daarnaast zal Hypnose Vereniging Nederland de belangen behartigen van bij haar aangesloten leden zodat zij hun vak op een professionele, veilige en verantwoorde wijze kunnen blijven uitoefenen en bevorderen dat het daarbij behorende kennisniveau op peil blijft en liefst toeneemt.

Wil je meer informatie over de HVNL dan is het mogelijk om op de onderstaande link te klikken je zal worden doorverwezen naar de website van de HVNL!

Hypnosevereniging Nederland

The International Hypnotherapist register (IHR)

logo IHR register

Atyourown Hypnose Veenendaal als bedrijf en Evert kampert als persoon staan geregistreerd in het ICR Coach Register.

ICR Coach Register certificeert wereldwijd professionele coaches & hun bedrijven en is 100% onafhankelijk. Deze coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben ICR gedragsregels en vallen onder ICR klacht- & tuchtrecht.  ICR Coach Register is ISO 9001:2008 gecertificeerd, onderdeel van Global Network Group en onder supervisie van ICC Council.

http://www.ihr-register.com/nl/

The International coaches register (ICR)

logo ICR register

Atyourown Hypnose Veenendaal als bedrijf en Evert kampert als persoon staan geregistreerd in het ICR Coach Register.

ICR Coach Register certificeert wereldwijd professionele coaches & hun bedrijven en is 100% onafhankelijk. Deze coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben ICR gedragsregels en vallen onder ICR klacht- & tuchtrecht.  ICR Coach Register is ISO 9001:2008 gecertificeerd, onderdeel van Global Network Group en onder supervisie van ICC Council.

http://www.icr-coachregister.com/nl/

Registerplein is een kwaliteitswaarborg

Evert is ingeschreven in het Registerplein als geregistreerd Maatschappelijk werker met een Plus registratie.

Sociaal professionals bieden kwetsbare cliënten professionele hulp. Met een registratie bij Registerplein laten professionals aan cliënten, werkgevers en opdrachtgevers zien dat ze expert zijn in hun vak en dat ze blijven bijleren. Zo waarborgt Registerplein de kwaliteit van hun vaardigheden.

https://www.registerplein.nl/

The International Order Of Master Hypnotists

ioomh-150x150

Atyourown Hypnose Veenendaal is aangesloten bij de non-profit organisatie de ‘Internationale Orde van Meester Hypnotiseurs’ Een unieke verzameling top-hypnotiseurs vanuit de gehele wereld die opkomt voor de toewijding, research en ethiek van directe hypnose voor het wereldwijd promoten van de kennis van onze eigen krachten. Enige info is te vinden op de website  ioomh.org,welke voornamelijk intern wordt gebruikt door leden van de organisatie.

FreeCure.org

Freecure logo

FreeCure.org is een unieke non-profit organisatie met een voorbeeldfunctie voor vele zorg-instanties wereldwijd. FreeCure.org bied namelijk gratis hypnosesessies aan voor unieke, en most-needed casussen. Deze hypnosesessies worden uitgevoerd door gerenommeerde hypnotiseurs (o.a. Sean Michael Andrews, Jeffrey Stephens, Bob Burns en andere Meester Hypnotiseurs) met alle medische en psychologische kennis binnen de organisatie. Ook Atyourown Hypnose Veenendaal is hierbij aangesloten.

De organisatie evalueert elke binnengekomen aanvraag afhankelijk van aantal, mogelijkheden, locatie, specialisme en noodzaak. Aan de hand hiervan wordt deze vertrouwelijke aanvraag af- of goedgekeurd. Een revolutionair initiatief om zo onze eigen krachten en mogelijkheden sneller te promoten.
Meer informatie is te vinden op de website freecure.org, waar je direct een aanvraag kunt doen wanneer je denkt aan de condities op de website te voldoen.

logo_hs

Atyourown Hypnose Veenendaalis 1 van de 4 meester-hypnotiseurs van Hypnosport.nl.  HypnoSport™ kan het waarmaken.
Met jarenlange ervaring van de beste experts uit Nederland en België maakt HypnoSport™ het waar.

Onze backbone? Van Meester hypnotiseurs tot de beste hypnose mentors en hypnose coaches.

Hypnosport is de plek voor elke sporter om zelf te ervaren dat 85% van succes tussen de oren 100% puur natuur, geen drugs en helemaal legaal.
Lichaams- en wilskracht, pure focus, uiterste concentratie, 100% intentie, snellere revalidatie, optimisme, winnen, snel herstel, voor teams of individueel.

Hypnosport waar je moet zijn!

“The Society of Neuro-LinguisticProgramming”

Society-of-NLP-Large

Atyourown Hypnose Veenendaal ( Evert Kampert) is geregistreerd bij “The Society of Neuro-LinguisticProgramming” onder certificaatnummer  253648 met een geldigheid tot 30-09-2025. Verstrekt en ondertekend door John J La Valle  MBA en Dr. Richard Bandler.

Again, congratulations and keep up those skills! I gave you an extended expiry.

Be Well,
John La Valle

NLP Seminars Group International

Atyourown Hypnose Veenendaal is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.