Bizarre eters en Hypnose

Dat er bizarre eters zijn moge inmiddels wel duidelijk zijn. Dat daar vaak onbewuste patronen achter of onder liggen is inmiddels ook al duidelijk.

Momenteel is er een programma op televisie (RTL5) waar men aandacht schenkt aan bizarre eters. Al vanaf het begin van dat programma dacht ik bij mijzelf waarom niet gewoon hypnose inzetten om deze mensen te helpen, hypnose is zo effectief!

Ook bij Atyourown Hypnose Veenendaal zijn er al vele mensen geholpen met hun “bizarre” eetgewoonten door in hypnose te gaan. Van klein tot groot en van jong tot oud.

Hieronder een opsomming van wat (geanonimiseerde)  facebook berichten die iemand plaatste nadat ze in hypnose was geweest bij Atyourown. In dit geval werd er eigenlijk niet gegeten en dat wat wel gegeten werd was ongezond, te weinig en op de verkeerde momenten maar wel in een bizarre mate. Aanpassen van de eetgewoonten leverde het volgende op:

 

Goedemorgen,
Toeval bestaat niet zeggen ze, dus dat mij uit het niets een ervaring van een van uw cliënten word gedeeld en daarbij iemand staat te luisteren die haar man al drie maanden geen drank meer drinkt door 1 sessie bij u, nog een vriend van een spinnen fobie af is.. Dat is gewoon een gevoel wat ik moet volgen. Ik heb een enorme slechte relatie met eten, ik heb al zelf heel veel geleerd en het gaat al een stuk beter . Maar heel veel dingen eet ik niet dan ga ik kokhalzen. Negen jaar geleden ben ik 30 kg afgevallen en zit nu al heel lang op 85 kg. Ik ben fitnessinstructrice, geef veel les, en maak daarnaast wel heel veel gezonde recepten die ik inmiddels wel ben gaan eten. Maar bijvoorbeeld aardappels en groente krijg ik niet binnen. Mijn gevecht duurt al zo lang en ik wil hier heel graag vanaf
U begrijpt dat ik graag een afspraak zou willen maken, dit is nog maar een klein deel van mijn verhaal
Ik zie uit naar uw antwoord en helemaal naar de therapie.
1Sessie verder……….. na het avondeten….

bijgaande foto en de volgende boodschap daarbij:
Het was heerlijk en echt uniek voor mij, zat best vol en toch nog een paar happen extra genomen.. bijzonder bedankt nogmaals

Volgende ochtend:
Goedemorgen Evert,

Ik had je gisteren avond nog een berichtje op Facebook gedaan, ik vond het ook super leuk, bijzonder en het voelde heel goed!! Nu nog steeds, maak bewuste keuzes in mijn eet en drink gedrag.. b.v ineens de zoetjes weglaten etc etc hahaha iedereen kijkt me hier aan of ik niet goed ben … Maar ik voel me ook heel sterk en volgens mij gaat het me lukken dankzij de hypnose. Word vervolgd

De avond daarna het volgende bericht:
… Zalm, boontjes en aardappelen… Alles op zonder 1x te kokhalzen… ?????????? bizar voel me net een klein kind waar ik zo mega trots op ben hahahaha.. Moest ik nog even kwijt, ga echt nu niet elke dag mijn menu doorgeven hoor …

                                            Bizarre eters

Onderstaande werd door een moeder en dochter gedeeld:

                                  Foto fbberichtje over aankomen

Ook onderstaande watsappje mocht ik ontvangen ongeveer 20 minuten na de sessie van de moeder van een jongen die eigenlijk alleen geroosterd brood met of een klein beetje Nutella of salami at. Als warm eten was friet en een frikandel het enige dat gegeten werd.

                                      Bizarre eters 1

 

Hypnose t.a.v. Eetproblemen jongen 11jaar
Evert,

Jouw resultaat ! Een happy meal met hamburger en sinas en een danoontje toe! Evert wat je doet …is overweldigend…met de passie en liefde hoe je dit ook doet! Hij raakt er niet overuitgepraat!

Ik en ant zijn nog nooit zo dankbaar geweest…Deze knul is het namelijk ook zo waard!

Deze avond zullen wij heel lang onthouden en wij zijn jou hier ook zo dankbaar voor!

Van persoon tot persoon ben jij iemand die dit soort jongens/pubers zo ontzettend nodig hebben.

Wij hebben van je genoten.

Groet D, A en D

Volgende dag ………………
hij trekt zich zelf over de grenzen en patronen van vroeger. Hij speelt nu buiten gezond jong! Ook met mijn achtergrond (werkend in het onderwijs) in de jeugdproblematiek etc…weet ik dat er nog genoeg kinderen zijn, met problemen…die eigenlijk verholpen kunnen worden.
Je bent een inspiratie voor ons geweest…en bij ieder op zijn eigen manier.!

Wil jij meer weten of een afspraak maken om nu voor eens en altijd gewoon te kunnen gaan eten zoals het te doen gebruikelijk is? Vul dan snel onderstaande gegevens in. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Wil jij wat aan je bizarre eetgedrag doen met hypnose? Klik dan nu op de “Ik wil een afspraak” knop.