Afvallen of Gewichtsmanagement

gewichtsmanagement       weegschaal Atyourown

Nu is het mogelijk gemakkelijk en zonder na te denken afvallen. Zet het reduceren van je gewicht op de ‘automatische piloot’. Geen jojo-effect maar een blijvend resultaat dankzij het veranderen van je gedrag in je onderbewustzijn door middel van hypnose.

Wanneer je begint met diëten ben je continue op een bewust niveau bezig met ‘eten’.

Heb je eenmaal je streefgewicht bereikt zal je aandacht verslappen en verval je weer snel in “normale eetgewoonten”. Het gevolg hiervan is dat je langzaam weer het gewicht bereikt dat je had voordat je begon met lijnen zoals men het in de volksmond het jojo-effect noemt.

Wat maakt dat je eet op momenten dat je het helemaal niet wil of wat maakt dat je hoeveelheden eet die je eigenlijk helemaal niet wil eten? Er zijn vele wegen die je zullen leiden naar jouw gewenste gewicht. Hypnose is er daar 1 van. We kunnen de associaties aanpakken die je hebt ten aanzien van het eten maar er zijn ook manieren om je nog maar 3 maaltijden per dag te laten eten, alleen gezonde voeding, je meer te laten bewegen en zo nog vele andere manieren om daar te komen waar jij wil zijn …….. Op jouw gewenste gewicht!

Naast het afvallen is het ook mogelijk om via hypnose te werken aan je Anorexia nervosa, Boulimia nervosa en Binge eating disorder.

In hypnose kunnen we je onderbewustzijn instellen op je streefgewicht en/of veranderen we je “normale eetgewoonten” naar gewenste eetgewoonten of gaan we werken aan het wegnemen cq veranderen van de associaties die je hebt bij het eten.

Wees gerust we zijn er niet om je de lust tot eten te ontnemen, wat je kan gaan doen is je onderbewustzijn zodanig instellen dat je je doel zal bereiken.

Jouw Doel :  “Op het gewenste gewicht komen en daar blijven.”

Ook suikerpatiënten hebben via deze manier het voor elkaar gekregen om bijvoorbeeld het spuiten achterwege te laten of om medicatie te kunnen laten vervallen (na overleg met de huisarts).

Gun  jezelf deze ervaring en neem vrijblijvend contact op.

Twijfel dus niet langer over het toepassen van hypnose tijdens het afvallen of werken aan je gewicht en neem contact op met Atyourown Hypnose in Veenendaal

06-43545125 of via de “Ik wil een afspraak” knop.