Hypnotische Maagband Maagverkleining

De hypnotische maagbandoperatie bestaat uit 3 sessies waarbij de derde sessie een controlesessie is.

Bij een ‘normale’ maagbandoperatie zijn de slagingspercentages nogal hoog …… meer dan 50% wordt aangegeven. Vervelende is echter dat een maagbandoperatie best risicovol is er kunnen complicaties ontstaan waardoor uiteindelijk er juist geen succes ontstaat maar een nieuw probleem.
Een maagbandoperatie heeft altijd risico’s. Gelukkig is het voor veel mensen ook een perfect hulpmiddel om van hun overgewicht af te komen en daarom overweeg jij misschien ook wel om je te laten opereren.

Als dat zo is, dat je je wil opereren en je er ook voor in aanmerking komt wil ik je adviseren om nog even verder te lezen.

Maagband Atyourown

Hierboven zie je hoe een maagband er uitziet en op welke plek hij geplaatst zal worden. Bij een hypnotische maagband zal dat niet verschillen van een Maagband zoals deze wordt geplaatst tijdens een “echte operatie”.

Om de “echte ingreep” te kunnen ondergaan moet u al langere tijd last hebben van een extreem overgewicht. Dat houdt in een BMI van 40 of hoger óf een BMI tussen 35 en 40 gecombineerd met bijkomende lichamelijke problemen zoals hart- en vaatziekten,hoge bloeddruk, gewrichtsklachten en/of diabetes. Daarnaast moet u op andere manieren al meerdere goede pogingen hebben gedaan om uw overgewicht te beperken, bijvoorbeeld door een dieet te volgen. Ook moet u op psychisch gebied stabiel zijn.
En dat is nu juist waar het bij veel mensen aan schort ……… en waarom er een terugval is bij veel mensen die een maagbandoperatie hebben gehad. Er is niets aan de associaties gedaan …. de associaties, aannames en overtuigingen die er voor zorgen dat er gebeurd wat er gebeurd en dat je doet wat je doet dat op zijn beurt weer zorgt voor het uiteindelijke overgewicht of de terugval na een maagbandoperatie.

Zoals eerder gemeld heeft de maagband vele voordelen, de Hypnotische maagband heeft alle voordelen van een ‘normale’ maagband er zijn echter bij een hypnotische maagband gezet in een hypnotische operatie geen nadelen. De resultaten van de hypnotische maagband zijn ook nog eens een stuk hoger als die van een operatieve maagband en zijn er verder geen nadelige gevolgen gemeten na het plaatsen van een hypnotische maagband.

Tijdens het plaatsen van de hypnotische maagband ben je wel in hypnose maar je bent er wel steeds helemaal bij en houdt zelf de controle het is geen slaap of narcose.

De 1e sessie bespreken we wat het doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt, waarom het nog niet is gelukt en vul je een formulier in met jouw gegevens en jouw doelen. Tijdens de sessie gaan we alvast werken aan de kwaliteiten en competenties in jezelf die je alvast in kan gaan zetten om later goed voorbereid te zijn op de Hypnotische maagbandoperatie die in de 2e sessie gezet zal worden.
De 2e sessie  (2 a 3 weken na de 1e sessie) is dus de sessie waarin de hypnotische maagband geplaatst zal worden. Let wel dit zal heel echt ervaren worden maar er zullen geen nadelige effecten zijn. Je kan gewoon na de sessie naar huis echter je zal niet zoveel meer kunnen eten als voorheen en als het goed is wil je dat ook niet meer.
De 3e sessie (6 a 8 weken na de 2e sessie) is een terugkomsessie waarin er gekeken zal worden of er aanpassingen gedaan dienen te worden. Deze zullen dan desgewenst gedaan worden.
Een echte maagbandoperatie kost gemiddeld 6000 a 7000 euro, het plaatsen van een hypnotische maagband wordt aangeboden in een pakket van 3 speciaal op de persoon samengestelde sessies. Voor de tarieven van de Hypnotische maagband verwijs ik naar de speciale tarieventab boven aan de pagina. Daar zal je zien dat een hypnotische maagband veel en veel minder kost.
Voor andere vragen of het afspreken voor een hypnosesessie of het plaatsen van een maagband is het mogelijk om contact op te nemen via de knop “Ik wil een afspraak” rechtsboven.