Kinderen en Hypnose Kinderhypnose

Hypnose is ook mogelijk voor kinderen. Er zijn al vele kinderen bij Atyourown Hypnose Veenendaal geweest om in hypnose te gaan werken aan de problemen die ze ervaren.

Onderwerpen waar kinderen voor komen zijn zeer divers. Van het vergroten van het zelfvertrouwen tot aan kinderen die gediagnosticeerd zijn met ADHD / ADD / ODD / PDD-Nos of wellicht een andere autisme spectrum stoornis. Ervaring leert dat kinderen zich na de sessie rustiger voelen en dat dit vervolgens voor positieve resultaten zorgt. Ook voor het oplossen van stotteren en ten behoeve van Gilles de la Tourette zijn er al diverse kinderen bij Atyourown Hypnose Veenendaal geweest.

Doordat kinderen minder last hebben van hun kritische factor maakt het dat kinderen vaak goed in Hypnose gaan.

Er zijn ook al diverse artikelen verschenen over kinderen en hypnose. Onderstaand zijn daar voorbeelden van.

http://www.ouders.nl/artikelen/hypnose-helpt

http://www.khou.com/story/local/2014/08/06/12658162/

Indien het voor het kind te moeilijk blijkt om zich te concentreren tijdens de hypnose zijn er mogelijkheden om spelenderwijs te leren focussen. Er zullen met een speciaal daarvoor ontwikkelde hoofdtelefoon op spelletjes gedaan worden waarbij je resultaten behaald door goed te focussen. Zodra het focussen beter gaat kan er altijd nog een hypnose afspraak gemaakt worden om aan de specifieke doelen te gaan werken. (let wel het is geen neurofeedback therapy maar leert de hersenen wel in andere staten te geraken)

neurosky_brain-cubed-e1301078472254

De aandacht meter zal de intensiteit aangeven van het niveau van de mentale “focus” of “aandacht” van het kind zoals die optreedt tijdens het spelen van de spelletjes. Afleiding, buy afdwalende gedachten, gebrek aan focus of angst zullen de aandachtsmeter beïnvloeden. Door goed te focussen zullen de resultaten tijdens het spel steeds beter worden.

Atyourown Mindflex

Twijfel dus niet langer en gun je kind deze ervaring en neem contact op met Atyourown Hypnose in Veenendaal

                     06-43545125 of via de “ik wil een afspraak” knop.