Mind(light)machines

Wat je moet weten en gelezen moet hebben over mindmachines:

Mensen met Epilepsie raden wij het gebruik van een mind-light machine af. Zo ook raden we het gebruik af tijdens het besturen van een voertuig of machine.

Mindmachines zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Uit praktijkervaringen en onderzoek blijkt dat het luisteren naar de aangeboden frequenties een gunstige werking kan hebben op verschillende klachten en beperkingen. Ook voor hoog gevoelige mensen kan een Mindmachine zeer goed werken. Bij kinderen kunnen goede resultaten worden behaald doordat de hersenen nog flexibel en in de groei zijn. Voorwaarde bij kinderen is wel dat ze een halfuur redelijk rustig kunnen luisteren vaak blijkt dit als vanzelf te gaan.

Mindmachines bieden ook verschillende mogelijkheden voor mensen die juist beter willen presteren, hun concentratievermogen c.q. focus  willen vergroten of hun vermogen om te ontspannen willen verbeteren.

Laat jij de Mindmachine dat bijzondere apparaat zijn dat gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei?

Onderstaande Mindmachines zijn persoonlijk af te halen bij Atyourown Hypnose Veenendaal en dienen ook weer persoonlijk te worden ingeleverd. Scrol gerust helemaal naar beneden om ze allemaal te bekijken.

 

Kasina

Kasina-Package  20150725_090014

De KASINA… de allernieuwste sensatie op gebied van licht & geluid entertainment systemen (AVS). Voorzien van een MP3-speler en een 8 GB micro SD-kaart met 76 sessies voor mediteren, beter slapen, regenereren, leren, topprestaties, trance en Mind-Art.

Prachtig georkestreerde achtergrondmuziek volledig gesynchroniseerd met talloze visuele ervaringen. Een wereld van pure kleuren (255 tinten van de kleuren rood, groen en blauw maakt uiteindelijk 16,5 miljoen kleurencombinaties mogelijk) verlichten uw visuele en mentale indrukken in combinatie met heerlijk rustgevende natuurgeluiden. Zó heerlijk en overtuigend dat negatieve gedachten volledig uit je hoofd gewist kunnen worden. De KASINA biedt je een vorm van sublieme meditatie!

Alle sessies werken met een bepaalde ingestelde frequentie die door middel van licht en geluidsimpulsen inwerken op je hersenen. Door de Frequence Following Response (FFR) worden deze frequenties binnen enkele minuten door je hersenen overgenomen. Het stimuleert de doorbloeding van je hersenen en synchroniseert de beiden hersenhelften.
De KASINA heeft de meest uitgebreide AudioStrobe decoder op de markt met 16 color mapping presets. Gebruik bijvoorbeeld de Color Organ functie om uw favoriete muziek om te zetten in een kleurrijke lichtshow. De KASINA lichtbril heeft zes gekleurde LED’s per oog, waardoor links en rechts RGB controle mogelijk is gemaakt voor een nóg intensere ervaring!
MindPlace USA is sinds 1988 ’s de grootste en meest toonaangevende fabrikant van Mind-Machines ter wereld.

KASINA HUURVOORWAARDEN:

Je betaalt bij aanvang van de huur van een Kasina Mind-Machine totaal € 250. Dit bedrag bestaat uit: € 200.00 borgsom en € 50,00 huur voor de eerste drie weken. Voor iedere week ( of deel van een week ) ná de eerste drie weken betaal je € 15,00 huur per week.

Zodra de Kasina weer in onbeschadigde toestand met alle bijbehorende attributen is ingeleverd zal het restant van de Borgsom worden terugbetaald. indien er beschadigingen zijn aangebracht zal er naar inschatting een inhouding worden gedaan op de borgsom.

 

Procyon avs mind light machine

procyon-avs-set

Een van de populairste Mind-Machines ter wereld is de Procyon Mind Machine AVS, een audiovisuele synthesizer. Een nieuwe vorm van audiovisuele ervaring wordt u aangeboden via een uitgebreid pakket dat bestaat uit miljoenen kleuren gemoduleerd door allerlei innovatieve visuele effecten waarbij er een geheel nieuwe wereld voor je opengaat van glasheldere kleuren die overgaan in een regenboog van tinten en schaduwen. Met de Procyon Mind Machine kunt u soepel tussen velden van traploos overlopende kleuren ( Ganzfeld ) moduleren via subtiele glinsterende effecten die intens knipperen.

 

PROCYON AVS HUURVOORWAARDEN:

Je betaalt bij aanvang van de huur van een Procyon AVS Mind-Machine totaal € 200. Dit bedrag bestaat uit: € 150.00 borgsom en € 50,00 huur voor de eerste drie weken. Voor iedere week ( of deel van een week ) ná de eerste drie weken betaal je € 15,00 huur per week.

Zodra de Procyon AVS weer in onbeschadigde toestand met alle bijbehorende attributen is ingeleverd zal het restant van de Borgsom worden terugbetaald. indien er beschadigingen zijn aangebracht zal er naar inschatting een inhouding worden gedaan op de borgsom.

 

Proteus Mind light Machine

Proteus AtyourownProteus Atyourown 4Proteus Atyourown 2

De Proteus Mind Machine is een verbeterde versie van de eerste Sirius Mind-Machine, met behulp van deze “machine” luister je naar de 50 allerbeste programma’s die je kunnen helpen bij het behalen van je doelen door middel van het gebruiken van Wavetable-audio en Audiostrobe.

Wavetable-audio omvat stereo geluid, digitaal naar analoog conversie programma’s voor de productie van binaural beats en andere frequenties ten aanzien van je hersenstaten.

AudioStrobe, AudioStrobe decoder circuits om een scherpere veel intensievere ervaring te krijgen.

Capaciteit voor 199 programma’s waarvan er maar liefst 50 zijn voorgeprogrammeerd.

Keuze uit één of dubbele binaural beats

Het synchroniseren van de twee kleur kanalen op totaal verschillende frequenties

Licht en geluid in real time creëren met het ThoughtStream biofeedback systeem (indien aanwezig)

“Random” programma’s gebruiken, bijvoorbeeld frequenties van 9-12 hz en segment lengtes van 1 t/m 3 seconden kiezen

Frequenties variërend van 0,2 tot 50.0 Hz…

PROTEUS HUURVOORWAARDEN:

Je betaalt bij aanvang van de huur van een Proteus Mind-Machine totaal € 200. Dit bedrag bestaat uit: € 150.00 borgsom en € 50,00 huur voor de eerste drie weken. Voor iedere week ( of deel van een week ) ná de eerste drie weken betaal je € 15,00 huur per week.

Zodra de Proteus weer in onbeschadigde toestand met alle bijbehorende attributen is ingeleverd zal het restant van de Borgsom worden terugbetaald. indien er beschadigingen zijn aangebracht zal er naar inschatting een inhouding worden gedaan op de borgsom.

 

Mindspa mind light machine

MindSpa 1  MindSpa2

De Mindspa is een mind-lightmachine welke door middel van lichtsignalen en geluidsimpulsen bepaalde frequentiepatronen genereert die corresponderen met een gekozen staat van bewustzijn (Alpha-, Beta-, Theta-, Delta-staat). Deze frequentiepatronen worden door de hersenen opgevangen en via het zogenaamde Frequency Following Response zullen de hersenen mee gaan vibreren op de aangeboden Mindspa ferquenties. Hierdoor wordt de gebruiker meegenomen naar een staat van bewustzijn die zich zowel op mentaal als fysiek niveau zal gaan manifesteren.

De Mindspa wordt onder andere gebruikt voor:

 • bestrijding van jouw slapeloosheid
 • bestrijding van alle verslavingsverschijnselen
 • geestelijke en lichamelijke relaxatie
 • stabiliseren van je emoties
 • stress-bestrijding c.q. complete en diepe ontspanning
 • verbetering van je concentratie
 • verbetering van je geheugen
 • verbetering bij Dyslexie
 • verbeteringen bij ADHD
 • verbetering van het leervermogen
 • verhoging van zelfbewustzijn

Er zijn 18 programma’s op de MindSpa Geïnstalleerd:

 • 1 tot en met 6 “Progressieve Alpha Training Ontspanning”
 • 22min. t/m 45min.
 • 7 tot en met 12 “ Progressieve Diepe Theta Training”
 • 23min. t/m 60min.
 • 13 tot en met 15 “ Diepe Delta Golven Programma’s”
 • 38min. t/m 69min.
 • 16 tot en met 18 “Cognitief Stimulerende Programma’s”

 • waarbij 16 ingezet wordt als snelle verhoging van energie “Quick Boost” (11min.)
 • waarbij 17 ingezet wordt als training van je focus (21min.)
 • waarbij 18 ingezet wordt als training van je concentratie (36min.)

MINDSPA HUURVOORWAARDEN:

U betaalt bij aanvang van de huur van een Mindspa Mind-Machine totaal €250. Dit bedrag bestaat uit: € 200.00 borgsom en € 50,00 huur voor de eerste drie weken. Voor iedere week ( of deel van een week ) ná de eerste drie weken betaalt u € 15,00 huur per week.

Zodra de Mindspa weer in onbeschadigde toestand met alle bijbehorende attributen is ingeleverd zal het restant van de Borgsom worden terugbetaald. indien er beschadigingen zijn aangebracht zal er naar inschatting een inhouding worden gedaan op de borgsom.

 

David Pal mindlightmachine

Mind Alive Davis Pal_Panel David Pal_complete

De David Pal is een kwalitatief hoogwaardig audiovisueel entrainment apparaat (AVE) ook wel mind-lightmachine genoemd. De DAVID PAL combineert de principes van audiovisuele stimulatie voor het bereiken van de entrainmentfase. Deze stimulansen voeren de gebruiker op een veilige en effectieve wijze naar de gewenste staat van bewustzijn. Wij zijn er van overtuigd dat je het gebruik van de DAVID PAL niet alleen als een plezierig en ontspannend zal ervaren, maar ook als een weldadige wijze van het verkennen van een verhoogde staat van persoonlijk bewustzijn. Alle effecten worden door audiovisuele stimuli in het brein geproduceerd.

Er staan een aantal voorgeprogrammeerde sessies op de DAVID PAL

Sessies deel 1

DAVID PAL  HUURVOORWAARDEN:

U betaalt bij aanvang van de huur van een DAVID PAL Mind-Machine totaal €250. Dit bedrag bestaat uit: € 200.00 borgsom en € 50,00 huur voor de eerste drie weken. Voor iedere week ( of deel van een week ) ná de eerste drie weken betaalt u € 15,00 huur per week.

Zodra de DAVID PAL weer in onbeschadigde toestand met alle bijbehorende attributen is ingeleverd zal het restant van de Borgsom worden terugbetaald. indien er beschadigingen zijn aangebracht zal er naar inschatting een inhouding worden gedaan op de borgsom.

 

Wil jij jezelf gaan beïnvloeden dan kan je info aanvragen via de “ik wil een afspraak” Knop.