Stoppen met roken

Stoppen met roken

Vaak hoor je mensen vertellen dat ze willen stoppen met roken en kiezen voor stoppen door middel van het gebruik van kauwgum of nicotine pleisters. Deze hulpmiddelen kunnen echter alleen de eventueel lichamelijke ontwenningsverschijnselen voorkomen.

Is het bij jou ook zo dat je het opsteken van een sigaret onbewust doet, here zonder dat je daarbij nadenkt?

Dat is dan ook de plek waar stoppen met roken op ingezet dient te worden….  het onderbewustzijn.

Ook al gebruik je nicotinevervangers, op gezette tijden laat het onderbewustzijn je weten dat het tijd is om een sigaret op te steken. En zoals je inmiddels weet is het moeilijk om deze verleiding te weerstaan! Waarom? Omdat het een gewoonte is ….. het is een macro opgeslagen in je onderbewustzijn.

Wist je dat er al velen bij Atyourown Hypnose Veenendaal zijn geweest om te stoppen met roken? Er is nog nooit iemand geweest die via hypnose wilde afkomen van bijvoorbeeld nicotinepleisters of om van de kauwgum af te komen. Alleen al daaruit blijkt dat Nicotine wellicht minder verslavend is als dat wordt voorgesteld. Het zijn de omstandigheden / associaties die je hebt bij het roken die zorgen dat je tot op heden bent terug gevallen in het roken of niet hebt kunnen stoppen.

Door in hypnose te gaan kan je onderbewustzijn als het ware geherprogrammeerd worden zodat het niet meer vanzelfsprekend is om een sigaret op te steken. Dit maakt het voor je veel gemakkelijker om “Nee” te zeggen tegen deze ongezonde gewoonte.

Je hebt er gewoon geen zin meer in!

Twijfel dus niet langer over het toepassen van hypnose bij jouw beslissing om nu echt te stoppen met roken en neem contact op met Atyourown Hypnose in Veenendaal

Stoppen met roken voordelen Atyourown

Klik op de foto voor een uitvergroting zodat je de voordelen helder kan zien.

Overtuigd dat jij nu wil stoppen?  06-43545125 of via de “ik wil een afspraal” knop.