Zwangerschap en Hypnose / Bevallen en Hypnose

Zwangerschapshypnose

Hypnose gebruiken voorafgaand en tijdens je bevalling?
Als je zwanger bent voor de eerste keer kan dit best spannend voor je zijn omdat je eigenlijk niet weet wat er gaat gebeuren. Is het niet je eerste zwangerschap kunnen eerder opgedane ervaringen je een gevoel van ongemak bezorgen.

Het bekijken van filmpjes of lezen van verhalen over een bevalling maken in die zin niet echt duidelijk wat te doen of hoe om te gaan met jezelf en (ook heel belangrijk) je kindje tijdens de bevalling.

Als je kijkt naar je komende bevalling kan dit best zorgen voor onzekerheid, prostate angst of spanning. Deze angst, spanning en/of onzekerheid maakt echter dat je niet op een gewenste rustige en natuurlijke manier zal gaan bevallen.

Het rustig zijn en in contact zijn met je lichaam en je kindje zorgen juist voor een rustige natuurlijke en zo’n pijnvrij mogelijke bevalling, onder andere de rust die je kan ervaren zorgt ervoor dat je lichaam zich openstelt voor de bevalling.

Tijdens de geboortehypnose zal je geweldige momenten meemaken en die ervaringen zullen je helpen tijdens je bevalling.

Wil jij meer weten over deze geweldige ervaring en wat je allemaal gaat “leren”?
Twijfel dan niet langer over het toepassen van hypnose tijdens je bevalling en neem contact op met Atyourown Hypnose in Veenendaal
06-43545125 of via het contactformulier op de contactpagina